پرورش پذیری چیست و چگونه به کارآفرینان و کارمندان کمک می کند؟ - خوشفكری

  • پرورش پذیری چیست و چگونه به کارآفرینان و کارمندان کمک می کند؟ - خوشفكری

    در نوشته قبلی اشاره کردم که بهتر است در برقراری ارتباط با منتور مواردی را در نظر بگیرد از جمله اینکه او تجربه حرفه ای لازم را داشته باشد. شما به منتوری نیاز دارید که تجربه کافی در مسائلی که شما نسبت به آن آگاهی ندارید داشته باشد. البته این به آن معنی نمی باشد که افرادی که مشهور هستند و اسمشان را زیاد می شنویم میتوانند منتور خوبی نیز باشند.

    اگر در موقعیتی قرار گرفته اید که می توانید از تجربیات افرادی این چنینی استفاده کنید بدانید که خیلی خوش شانس هستید، چرا که چنین افرادی مشغله های زیادی دارند و معمولا به سختی می توان آن ها را دید. پس این فرصت را غنیمت دانسته و سعی کنید چالش ها و مشکلات پیش روی خود را با صحبت و م با آنها بهتر و درستر درک کنید.

    اما سوال مهم این است که آیا هرکسی می تواند از منتورشیپ و راهنمایی توسط افراد خبره و باتجربه بهره‌مند شود؟

    حقیقت امر این است که کسانی که فرصت برقراری ارتباط با یک منتور، مشاور یا مربی را بدست می آورد به درستی نمی توانند از آن استفاده کنند. یکی از دلایل اصلی این ناتوانی، سطح پایین نعلیم پذیری و پرورش پذیری» است.

    توصیه ها و تجارب منتورها و مشاوران در دسترس تیم استارتاپی قرار می گیرد تا به رشد سریعتر و حل چالش های آن ها کمک کند. اما شنونده ی این توصیه ها و راه حل ها باید قابلیت تغییر و آموزش پذیری و کار حرفه ای با منتور را داشته باشند بخصوص در این محیط که منتورهای باتجربه با آنان در ارتباط هستند.

    نکته قابل توجه این است که اعضای یک تیم استارت آپی ممکن است در ارتباط با منتورها و مشاوران مختلف، با توجه به نوع دیدگاه و تجربه های متفاوت آنان، نظرات متفاوت و گاهی متعارض دریافت کنند. در این حالت این به عهده استارتاپ است که تشخیص دهد کدام نظر مفید تر است و به آن عمل کند.

    به همان اندازه که اعتقاد یک کارآفرین به کسب و کار خود اهمیت دارد، توانایی گوش فرا دادن به پیشنهادها، تجربیات مربیان و منتورهای با تجربه نیز اهمیت دارد.

    البته این موضوع فقط مربوط به کارآفرینان نیست. هر کسی در هر رشته و کاری نیازدارد تا آموزش پذیر و پرورش پذیر باشد. یک فرد با این ویژگی شخصیتی کسی است که به نظرات و فیدبک های مختلف گوش می دهد. انتقادهای سازنده را می تواند بدون شخصی کردن آن بشنود و کاری که انجام می دهد را بازبینی کند تا آن را بتواند بهتر و بهتر کند.

    در عوض کسانی که این ویژگی مفید را ندارند:

    • فکر می کنند همیشه حق با آنان است
    • تمایلی به مطالعه و یادگرفتن چیزهای جدید ندارند
    • نسبت به تغییر، مقاومت دارند
    • منفی و بدبین هستند و حوصله شنیدن نظرات دیگران را ندارند
    • انتقادپذیر نیستند و به ارتقای سطح زندگی خود و کارشان اهمیتی نمی دهند
    تبلیغات توسط خوشفکری

    ایده جدیدی در سر دارید اما نمی دانید باید از کجا شروع کنید؟

    بیش از 120 دقیقه مطلب ویدیویی و شنیداری شامل 4 بخش و 10 درس مهم و حیاتی برای موفقیت شما

    البته همه ما ممکن است درجاتی از این ویژگی های منفی را در خود داشته باشیم. کسی که جمله قبل را می پذیرد یعنی اینکه سطح آموزش پذیری اش چندان هم پایین نیست.

    139

    مطالب مرتبط

منبع : سايت خوشفکر 


مرجع کنکور ایران پذیری ,ها ,های ,داشته ,تجربه ,پرورش ,است که ,به کارآفرینان ,این است ,می کند؟ ,ارتباط بامنبع

وکيل در تهران

عیب یابی پکیج دیواری

آموزش لینوکس

خرید اینترنتی بلیط هواپیما

ساخت حفاظ شاخ گوزنی به بهترین شیوه ممکن

صندلی های تخت خوابشو

آموزش سئو

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

ایکس ویژن هر چی که بخوای دانلود فیلم ترکی اجاره روزانه آپارتمان مبله خرید تردمیل با قیمت مناسب بهترین شعر-عکس-داستان و رمان عاشقانه قیمت ورق و لوله مانیسمان سرزمینم تخفیفان املاک